Amanda

min bröstmjölk!

åh, de ringde precis ifrån neo där vilya låg när hon levde! jag har kvar massa mjölk där eftersom att hon inte ammades av mig utan genom sond fast med min mjölk då, jag hade riktigt mycket mjölk, stolt:) men hon kunde högst äta 0.7 ml/timmen, så min mjölk finns kvar på neo och de ringde och frågade om de får använda den:) lite till forskning och så om den behövs, det känns bra att den inte bara blev till för att slängas, utan faktiskt kan göra nytta till någon annan nu när vilya inte behöver den!

jag undrar om man i sverige nu för tiden kan bli amma, eller vad det heter, ni vet en sådan som förr i tiden ammade andras barn! det låter sjukt men jag vill så gärna amma, skulle kunna göra det för något annat barn… de på sjukhuset sa att modersmjölk är det viktigaste för ett barn, jag skiter i vad alla säger och försvarar sig med, men det finns ingenting som kan jämföras med mammans mjölk! den mognar efter barnet, så när vilya föddes va den gjord just för henne, just för hennes mognad och för att hon skulle få bäst mat och näring som hon kunde få!

sen finns det ju de som av medicinska skäl inte kan amma, men jag förbannar de som inte ammar för att de ska kunna supa och röka och inte få hängpattar!

så, någon som behöver en amma så tror jag att jag har lite mjölk i hyllan kvar;)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply