Amanda

beach 2010

Hmmmm, jag vet inte om jag vågar tänka att jag ska gå ner några kilon inför sommaren, men det skulle vara trevligt att få bort lite gravidhull! så efter att jag har fått en sak avklarad blir det gym och sluta äta donken varje dag! just nu har jag en anledning men inte så länge till! så om jag ska våga visa mig i bikini så blir det gymmet för mig! det är dock lite obehagligt att börja tänka på att gå ner, rädslan att bli sjuk igen sitter i, men jag ska ha kontroll, det lovar jag!

men jag har märkt att jag faktiskt kan äta nästan vad jag vill utan att gå upp så mycket, det är helt fantastiskt! nu under hela graviditeten med vilya och nu efter så är det godis och skräpmat hela tiden, varje dag… men det har inte gjort så mycket på min kropp, det är sjukt att jag i sista veckan med vilya i magen kände mig smalare än innan jag va gravid! då gick jag upp runt 15 kilo hahhaha! men det är ju underbart! sen efter att vilya dog så hade jag ju inte direkt någon matlust men den har ju absolut kommit tillbaka och inte orsakat någon katastrof på psyket mitt! alltså det va länge sedan jag va sjuk, men rädslan sitter nog i iallafall, speciellt när man inte mår så bra, nog om matstrulet…

träning och bra mat is the shit!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply