Amanda

synd om mig!

Idag tycker jag fruktansvärt synd om mig själv! Ingenting går som det ska. Jag kommer tydligen inte få några pengar ifrån försäkringskassan. De kunde de inte ha sagt tidigare då? Jag har skickat in 5 miljoner papper och de har tydligen inte fått ett enda, inte fram dess att vilya levde ens! Det är förfärligt, hur fan ska man överleva? 3 månader utan en enda krona? Hur fan ska det gå? Va? Och så ska vi ha pengar till vilyas gravsten! Hur ska det här sluta? Ja och sen är det mycket mer som oroar också. Får inte läkartid förens om typ 2 veckor, och sedan tar det ytterligare en vecka. Åh. Det här är skit! Samhället borde funka bättre, folk skulle inte vara sjukskrivna i 3 år om det skulle funka, man behöver en kick i rumpan inte bli total sönderslagen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply