Amanda

jag ska börja på dagis!

jag borde sova men det är för mycket tankar som snurrar i mitt huvud… det hoppar inga får över staket här inte…

det borde vara förbjudet att inte kunna somna, så, nu har jag sagt det och med det menar jag att det ska bli lag…

fan vad livet va lättare när man va liten… ska nog efter nästa jobbiga beslut återgå till det livet… ska tänka på en lista, eftersom att allt jag säger är dödsalvarligt så lyssna på detta nu!

Rödskjortorna vill ju införa 6 timmars arbetsdag, jag tycker att det skulle vara mycket trevligare om alla fick återgå till dagis istället…

det ska jag göra, börja på dagis…

vi utser en dagisfröken i varje område och så röstar man fram denne med 4 års mellanrum, slopa pengarna, fan världen är ju ändå i kris, euron är inte värd mer än pappret jag torkar rumpan med så vem fan behöver en sådan korkad uppfinning som pengar… vi kör byte, jag byter välling med dig om jag kan få din sandkaka!

hmmm…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply