Amanda

white trash

Så underbart detta är!

till att börja med så vill jag säga tack, du/ni fick mig precis att bli någon (om jag nu inte tidigare varit det) så mycket att du lagt ner tid och möda att googla mig antagligen, det vill säga om jag inte redan vet vem du/ni är…. låt säga att jag inte vet det;)…

då så…

till att börja med vill jag säga att om du kan googla mig så är det inte så svårt att googla det ordet som du lagt på mig, white trash…

gör det är du snäll! det bevisar mer vem du är och inte vem jag är som kan lägga en sådan korkad kommentar…

ni sitter ju inne och läser min blogg så nog måste man bara buga och bocka för ni verkar ju ha kommit långt.

jo, ni nämner mina tidigare förhållanden, gör det mig till en white trash för att jag får försörja en socialt missanpassad kille som inte har ett uns till hjärna och som slår? tvärt om, jag tror att det visar motsattsen…

styrka att stanna kvar, styrka att lämna men framför allt styrkan att ta sig vidare till någonting bättre… från hammarby sjöstad, mycket mycket trashigt område… till östermalm det är en ännu värre förort!

svider det att jag säger detta om honom? jag tror det… för jag tror att jag vet vem ni är?

detta började som en politisk ”föreläsning” men måste självklart följas utav personliga påhopp, typisk white trash svartsjuka!

nog om detta, var så goda att kommentera, det är bara roligt att se era förundrandsvärt smarta synpunkter!

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply