Amanda

trött på sex

jag är så jävla trött på den 6:e placeringen jag har lyckats stanna på, jag gör vad som helst för att komma vidare, till och med skriver om sex… det brukar ju locka människor, konstigt nog…. folk är ju så jäkla intresserade av just den frågan, ja alltså inte för att jag inte är det men jag skulle nog inte lockas utav en sexig rubrik, däremot hoppas jag att det finns andra puckon som gör det;) haha

snart blir det lunch med min älskling och sedan jobb jobb jobb… jag tror inte att jag är redo men men… vad ska man göra när alla trycker på och man inte får vara sjukskriven… som jag sagt tidigare så skulle jag kunna jobba på vilket annat jobb som helst men när man jobbar med människor i kris, människor som mår dåligt så känner jag mig inte som den rätta kandidaten att hjälpa just nu! vill inte ens se andra som mår dåligt… jag har på något vis nog känns det som, men men jaja!


                   6

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply