Amanda

Så, nu har jag precis varit på finest ko

Så, nu har jag precis varit på finest kontor och skrivit kontrakt! Nu gäller det bara att få över 20.000 unika besökare per vecka, det grejar jag väl? Ha ha nu ska jag hem och hämta joker som är ensam medans jag springer runt. Idag har jag bråkat med östermalms socialtjänst, de har skickat en påminnelse om att fastställa faderskap på vilya, fan att detta samhälle inte funkar, det borde gå ut ett meddelande till alla som ska inblandas om att ens barn har gått bort. Idag fick jag också en påminnelse om profilax kursen vi har bokat inför vilyas födelse, det är tungt att behöva få alla dessa påminnelser. Snart skulle det vara dags för henne att födas egentligen! Den 21 juni blir en jobbig dag. Varför ska man efter sin dotters död behöva ringa runt till alla och meddela detta. Är riktigt besviken på sverige. Vi lever år 2010 ska inte sådant här fungera bättre då!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply