Amanda

Jaha! Då har man varit på gymmet!

Jaha! Då har man varit på gymmet för första gången, skit nöjd är jag. Körde bara igenom allt lite lätt, får inte börja för hårt. Nu ska jag tända vilyas ljus som vi har på köksbordet i ett litet tag och sedan ska vi sussa. I morgon ska jag till en psykolog, jag vet inte om jag kommer att gilla det. Men det kan vara bra att få prata av sig. Man mår ju inte helt 100 efter en sådan här sak. I morgon ska jag in och jobba lite också, det blir spännande. Har ju börjat på 25 % nu och det känns bra, om jag skulle ligga hemma så skulle jag nog gå under. Känner jag mig själv rätt så kommer jag kanske inte vilja gå hem när jag väl är där. Ensamheten skrämmer mig. Det är dock skönt att robin inte jobbar som förr, då jobbade han 9-21. Nu har han lovat att vara hemma så ofta han kan till senast 19. Det blir nog bra. Nu är jag helt slut och trött fast samtidigt fylld utav en ny energi efter träningen Saknar vilya så oerhört mycket.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply