Amanda

Hej där ute! Idag har det hänt mycket oc

Hej där ute! Idag har det hänt mycket och ingenting! Började dagen hos läkaren för att förlänga Sjukskrivningen, jobbar nu 25%. Efter det fick jag joker och åkte in till kontoret för att lämna intyget. Kom dit vid 11 och fastnade där tills klockan va över 17.00. Då hämtade robin mig och så åkte vi och kollade på ny bil:) det blir nog raw4:an! Eller kanske prius Robin får bestämma mellan dem. Efter det åkte vi och handlade blommor till vilya och lite mat, och sedan åkte vi till vilyas grav. Tur att vi köpte lite blommor för de har tagit bort alla gamla! Så om ni kan där ute får ni gärna ge henne lite mer blommor. Jag och robin kommer att fylla på där hela tiden, men jag vill att hon ska ha det så fint som möjligt! Nu är vi på olerys i sumpan åt alla ställen. Mötte upp kenny och runken här. Ikväll ska vi kanske träna men vi får se, är helt slut! Vad sker i morgon då? Någon som har något förslag? Skulle gärna komma ut och hitta på någonting! Hörs…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply