Amanda

Jag har fått en till kompis! Nu är vi ut

Jag har fått en till kompis! Nu är vi ute och shoppar igen! Fast det finns fan inget att handla här, alla affärer har samma sak! Äta ska vi också. Idag va vi på chicken island, inte bra om man jämför med poda eller railey, men en bra dag har det varit. Idag är det 5 veckor sedan vilya dog! Tiden går så snabbt. Det känns som om det va igår hon låg i mina armar och tog sitt sista andetag! Jag vill inte hem, vill inte att vardagen ska börja, för den skulle jag ha tillbringat med vilya! Jag skulle vara mammaledig, inte sjukledig för att hon är borta, jag ska iallafall börja jobba 25 procent nu och det är nog bra. Men man tänker mycket nu och jag vet inte om jag är lämplig för mitt jobb längre ens. Hur ska jag kunna hjälpa människor i kris? Jag vet ingenting längre! Nog om det, nu ska jag vara lite social. Hörs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply