Amanda

Snälla kära gode gud, ta inte våran dott

Snälla kära gode gud, ta inte våran dotter! Idag har varit en jobbig dag igen! Eller kvällen har varit jobbigast! Vilyas lungor har inte slutat blöda än, och varje gång de suger slem ur hennes lungor så blöder det. Ibland så klarar hon det bra och vissa gånger så klarar hon det inte bra, det är så hemskt att det på någon sekund kan stå mellan liv och död för henne. Varför hände detta för? Varför?! Eftersom att hon fortfarande blöder så kan de inte ge medicinen för hålet i hjärtat, och hon va för ostabil för att göra ultraljud på hjärnan. I morgon har vi ett möte med läkarna igen, hoppas att de kan säga någonting bra och lugnande! Hon är den vackraste mest fulländade lilla människa jag någonsin sett! Älskar våran dotter så fruktansvärt mycket. Så vi ber och hoppas och ber att hon klarar denna natt! Snälla gud ta inte vårat barn! Jag älskar vilya!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply