Amanda

Hon kämpar, varje timme är en seger nu!

Vilya kämpar vidare våran starka underbara flicka! än så länge så ser det bra ut, men det kan som sagt vända på 1 sekund, varje timme är en seger nu! varje dag som går så blir hon starkare… i natt måste de kanske byta hennes blod, någonting med att de måste ge henne plasma och så, förstår inte så mycket men det va tydligen ingenting farligt just det… men som sagt! jag vet att våran lilla tjej är stark!

jag har kommit igång med pumpandet utav mjölken så hon ska vid nästa matbyte få lite utav min mjölk… det blir bra för henne! både jag och robin har gått omkring med filtar under tröjan så att det ska lukta oss så hon kan ha dem i kuvösen och känna oss i närheten hela tiden…

det känns helt ovärkligt att jag födde barn igår! men nu är hon här och hon kämpar, våran underbara prinsessa!

tack alla som hör av sig! det gör våran kamp lättare! nu ska vi försöka sova lite, har sovit mindre än 3 timmar på 2 dygn…

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply