Amanda

orolig, aj aj aj

fy vad jobbigt detta är, trodde att jag inte skulle bli en sådan som nojjade upp för min graviditet… och att det är ju självklart att det kan göra lite ont ibland!

men igår kväll fick jag smaka på andra bullar och det har fortsatt idag… ringde förlossningen och de sa åt mig aatt vila, ta alvedon och ringa tillbaka om det inte gick över innom en timme… det blev lite bättre och så slutade jag nojja, lyckades somna men vaknade igen vid 3… ont ont ont! men nu tänkte jag att om de kan be mig vänta så borde det ju inte vara någon fara… så jag väntade igen…

nu på morgonen blev jag riktigt orolig… har fortfarande samma värk i magen och i ryggen och de ”nedre regionerna” och bruna flytningar… nog inte ett bra tecken… det blir Mvc idag iallafall…

men jag lugnar mig med att jag är ganska övertygad om att det bara är en urinvägsinfektion som spökar… värt att kolla upp iallafall… men nu har man nog fått den första försmaken på hur det kommer att bli senare! fast då behöver man ju inte oroa sig på samma vis!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply