Amanda

Nattliga bekännelser

Då avslutar vi denna dag… det har inte varit den bästa, mycket jobbigt och smärtsamt, men denna dag är nu över och så väntar vi spännt tills den svåraste dagen, 18 februari ska komma, sedan är det över! Äntligen förbi…

jag är stark och nästa gång ska jag hålla mitt huvud högt och inte stirra ner utav rädsla…

men vi klarade det bra, jag och min Vilya och allting kommer att bli bra, det spelar ingen roll hur det blir sedan, det viktigaste är att det löser sig så att jag kan få gå fritt här vart jag bor och inte böhöva vara rädd och kunna känna mig fri, sen skiter jag i resten… jag har redan allt som man kan önska sig, och det ligger i min mage och här på soffan…

just nu sitter vi och tittar och förundrar oss över våran dotter och att hon faktiskt lever och växer i min mage… man har börjat se sparkar på utsidan av magen nu, det är så coolt… man ser hela magen röra sig när hon bökar runt där inne:)

Jackie vann Paradise, det gjorde min dag lite gladare! den tjejen förtjänar allt bra man kan få i livet… hon har upplevt tillräkligt i sitt liv vad man kan förstå… så stort grattis till min favvo Jackie och till robins favvo Patrik!

nu blir det sängen! god natt på er!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply