Amanda

besviken

jag är så pissskit förbannad, så jävla besviken… varför ska man skydda sin bror för, när han inte gör ett jävla skit för att beskyddar mig… nej men ett jobb är viktigare än ens systers hälsa… om saker skulle ha kommit till ytan så skulle det finnas en liten möjlighet att det inte skulle se ut som det gör!!!

Jag skulle inte ha behövt må som jag gör för att jag tvingas bo så nära, kanske, en möjlighet… en liten chans… jag skulle ha gjort allt för min familj….

istället så befodras den ”människan” och min bror har vetat om det! Hela tiden!

det är feel och det skulle aldrig nog ha hänt om misstankarna kommit fram…

Och jag vet ju att arbetsrätten i detta sammhälle går före människorätten… men fan om det skulle ha funnits en liten ynka chans att någon annan skulle ha ingripit av bara några ord… om det inte va så att ”beställaren” nu skulle ha fått reda på det, så skulle de inget veta förens en dom fallit… det är inte ens rättvist för beställaren!

Inte rättvist mot någon!

SÅ jävla ledsen just nu!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply