Amanda

julklapp från tingsrätten!

jahaa… här sitter jag, har ännu inte kommit iväg, det damp ner ett otrevligt brev i brevlådan och jag deppade ihop för ett tag…

tid för tingsrättsförhandling… jag vet inte, är de dumma eller snälla, ska jag ta det som en jävlig djävulskap eller som en tidig julklapp… jag tar det nog som både två…

paniken sprider sig i kroppen när man läser på papper datum och tid, jag visste ju om det redan, när, var och hur men det blir så mycket mer verkligt när man har det på papper, och dessutom ska skicka in sin delgivning….

samtidigt är det så jäkla skönt att det snart är över! snart får jag frid och kommer att kunna gå och känna mig trygg, jag kommer att kunna gå i sturegallerian igen utan att rysa varje gång jag ser honom och jag kommer kunna gå till tunnelbanan utan att behöva vända mig om och vänta på att få en kniv eller ett slag bakifrån.. 

Snart är det över, Snart är jag fri… jag hoppas det, man kan ju aldrig säga för mycket med detta rättssamhälle vi har men om de inte dömmer med så tydliga bevis som det vid 1 utav de 100-tals tillfällen var:övervakningskamera, då fan vet jag inte vart jag tar vägen….

och blir han bara dömd för det så att han förlorar jobbet, för det gör han om han blir dömd,  det är allt jag önskar allt jag begär så att jag slipper leva så nära honom varje dag, det räcker… jag behöver inge mer…

på det viset ser jag det som en julklapp ifrån tingsrätten, att det snart är dags, att jag förhoppningsvis kan gå fri där vart jag bor iallafall när jag har fått mitt barn….

GOD JUL!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply