Amanda

hej tomtegubbar slår på frugan

 

hallå!

lite höga toner såhär nattetid!

i morgon ska vi till MVC, nervöst, ska prata om viktiga och jobbiga saker, och näää, jag kommer inte undan tror jag!

även om jag hatar att prata med läkare om mitt förflutna så måste jag nog eftersom det nu ligger i framtiden och om mamma är stressad så kan bebisen kanske bli det, eller ja det är väl det vi ska prata om… och lite annat… hmmm… ja men som sagt, nu ligger det i framtiden och när den framtiden har passerat(Februari) så är det borta, bara att hålla ut och försöka vara stark… men det är ju det jag gör bäst så… bara lite till, sen är det över och han är borta ur mitt liv förgått!!! skönt!!! aaaaaaaaaaaaaaaah! behövde få ut ett litet sådant-…. nä nu blir det natt natt!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply