Amanda

ville bara skriva lite…

Vad vill du att jag ska säga?

Att jag mår bra och att jag är hel

Om jag skulle vilja gråta, skulle det vara så jävla fel?

Han har trampat på mig och stampat på mig

Tror du att jag mår bra då?

Plågat mig, sågat mig

Söndrat

Jag är trasig

För han har dissekerat mig trakasserat mig

Fått mig att blöda

Förblöda

Vara utan föda

Han skulle lika väl ha kunnat döda

Men jag kommer att bli hel, jag kommer fortsätta att stå,

Även om orden och skriken, gråten och förlåten nu är små

Jo,  jag ber om ursäkt för att jag var så jävla dum

Stum

Kontrollerad

Förstelnad

Men jag mår nog bra om man ser på hur det kunde vara

Detta är bara ännu en sak som jag måste klara!

Och det ska jag fan göra…

 

jag har ju min prins nu, han kommer aldrig att göra mig illa, och äntligen så vet jag att jag förtjänar att vara lycklig och må bra, fråga mig snälla hur det känns för jag vill att alla ska veta, och förstå, känna det jag känner just nu då jag tänker på min pojke och våran framtid, jag vet att jag låter otroligt blödig just nu och att man aldrig ska planera framtiden för att man inte kan veta vad som sker men ähhhh….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *