Amanda

tänkte köra på det nu

goder afton!

nu ska inlinesen på och en skön tur på östermalm skall avnjutas hahahha

sedan blir det jobb, i morgon har vi presskonferens , måste vara sjukt pigg och go i morgon, tjohoooo så det blir väl sängen då snart eller ja, det blir sängen så snart jag kan…

eller orkar…

stress och snabba tag det tycker vi om, ser fram emot trasdockan på lördag, samtidigt kommer det både bli ledsamt och skönt när det är över…. fast vad gör det har redan börjat planera nästa år, det kommer bli så fantastiskt.

Det kommer det bli på lördag med såklart, så kom kom kom till kungsan och blue moon bar för att stötta trasdockan som är en symbol för de utsatta barnen, manifestation och välgörenhetsgala med tema barnafrid:barn som brottsoffer!!

ja nu åker jag hörs igen, tjodiloo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.