Amanda

jag är nog lite konstig

jaha, jag sitter här på jobbet, har bestämt mig för att ta lunch nu, ska fråga damerna om de vill gå ut och käka med mig. efter det följer möte på möte på möte.

jag känner mig konstig, tankarna snurrar och far i mitt huvud. det närmar sig, jag känner det på mig, jag väntar på den dagen då det kommer ett brev, ett brev om en jobbig sak, en sak jag måste göra, ”gå igenom” men jag vet att det blir bra i slutet…  bara det kan vara över snart, fast ändå önskar jag att det där brevet aldrig kommer, att de tappar bort det på posten så att jag slipper…

det var väldigt länge sedan jag skrev någonting alls som egentligen handlar om mig, men varför ska jag. vad jag gör är väl en del utav mig iallafall. nåväl… ska inte påbörja en bok här, den kommer jag ändå inte slutföra, jag är trött på allt hysch hysch men vem fan bryr sig? jag kan erkänna att jag också är lite arg idag, jag vet inte på vem eller vad, men jag känner hur det bubblar… varför eller hur det kommer sig har jag ingen aning om… suck!

nu ska jag iväg, syns och hörs…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *