Amanda

nattlig bekännelse

jag stannade hos mor idag, det blev som jag sa, även fast frestelserna var många att bege sig ut på äventyr…

jag har tagit på mig brillorna och satt mig till ro i soffan och läst, pratat med hemmasittande människor och lekt sexualrådgivare i telefon…

sen har jag tänkt och jag har funderat, grubblat och snubblat runt i min drömmande värld, nu väntar kuddarna på mig, de ska bära mig genom nattens nyktra dimma:)

jo jag sa ju att jag har funderat… ja, på kärlek däribland, på livets stora fråga… jag ska bekänna en sak, jag fattar noll… men vem fan gör det? men jag har bestämt mig, ska inte vara så groteskt hård, det öppnar sig möjligheter och jag har stängt dem ute, det är kanske dags att släppa på lite regler man har, börja leva, eller vad fan vet jag… nu börjar jag babbla blaj blaj här igen, natten gör sig påminnd, john blund har strött sitt stoft över mina axlar, nu beger jag mig mot drömmarnas land då… natt natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *