Amanda

skräckfilm

igår var jag på bio med anna, såg en fruktansvärd skräckfilm. Filmen handlade om mitt liv, det liv jag flyr från, fyfan… detta resulterade i att jag låg vaken hela natten, eller ja nästan, sista gången jag kollade på klockan var den 05.36, sorry staffan jag såg ditt samtal och läste smset du skrev men var för upptagen i mina tankar för att svara…

saknar helgen och min chans att fly verkligheten, kommer inte att få möjlighet att göra det nästa helg heller så får väl passa på att gå in i dimman i morgon då hahahahhaa, eller så åker jag med till linköping i helgen och hoppar konferansen, lite sugen på att åka staffans ferrari;) ne jag tror inte att jag kan göra det… måste vara duktig flicka nu…. asgarv….

nu är jag på jobbet iallafall, har en liten kaffepaus, nu spottar jag i nävarna, kavlar upp ärmarna, stampar ner min 35:a YES!

skönt att vara här så att jag kan försöka att konsentrera mig på lite annat… tjao, hörs om ett tag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.