Amanda

hahaahhahahahahahahahahahahahhahahahahahaha

ja god kväll, är på väg ut, nej inte till blåkulla ikväll… det skulle sluta illa, nej nu har jag snuttat från mammas sprit, förlåt! fan hon läser min blogg(typ den enda) får köpa en flaska vin tillbaka till henne, men fan vad onödigt hon dricker inte ens och så har hon ett helt jävla skåp med alkohol, fatta att kvinnan aldrig i sitt liv varit full… hahaahahahha

ja duktig mor, stygg dotter…

fan nathalie e seg, jag har tillochmed mina vantar på och sitter och väntar… har ju inget bättre för mig än att sitta här:(

då till någonting mer bajs, jag förstår inte varför tjejer ska va så jävla dumma och kompliserade… hade en lång diskution med staffan om tjejer o killar, tjejer är svin och killar med, men fan tjejer vi borde hålla ihop, det är en tuff värld där ute och dåbehöver man sina medsystrar…

japp ska springa snart eller gå… rullar gör jag snart iallafall haha sov gott vi syns i vimmlet;)

hahahahahha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *