Amanda

morn morn!

god morgon, jag är enda vakna flickan i stugan, alla ligger och sussar men jag kan inte sova, snyfft!

igår jobbade jag först på afterskin i tandå, var jätte mycket folk, fick en puss i pannan hahah sen åt vi middag med pojkarna sedan så blev det en tur till pianbaren där vi hängde lite med arvingarna hahah de var faktiskt väldigt trevliga, sedan så gick vi till HC och var med några ifrån basic gänget… som skall spela iikväll:)

jag har lyckats byta mitt kvällspass så att jag kan se min älsklings malou sjunga:) jippie… ska jobba på afterskin på tandå idag, var tänkt att jag skulle jobba på högis, men det blir någon annan gång:)

jag är jätte dålig på att uppdatera med bilder, jag har själv inte någon kamera här, men jag ska bli bättre med det:)

VAKNA nu gott folk, puss och kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *