Amanda

härligt

härligt med en ny vecka, nya tag på jobbet och i övrigt.

idag ska jag träna, det börjar bli dags för det, har skippat gymmet i över 2 månader och nu längtar min kropp efter lite rörelse.

i går var jag lite nere, alla tankar efter alla hjärtans dag kom, det var inte på detta viset jag hade planerat att mitt liv skulle se ut. jag har tappat bort mig själv känns det som. jag trodde faktiskt att jag skulle ha barn och familj vid det här laget, mars närmar sig och det var då vi hade planerat bröllopet. jag vet ju självklart att det inte var bra och att det skulle ha varit ett stort misstag att gifta sig med honom men om han bara skulle ha varit någon annan… jag har inte kvar några känslor men jag saknar kärleken och planerna. jag har garderoben full utav barnkläder, men dessa ska jag ge bort till min underbara josefina som väntar sitt andra barn. konstigt för jag har alltid trott att jag skulle vara först.

jaja, livet väntar och nu får jag passa på att leva livet, för någon dag kommer då jag hittar den rätta men jag har nog inte så brottom, och tills dess så har jag faktiskt mycket kvar att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.