Amanda

snorta kanelbullar?

ja, då var denna helgen snart slut, eller inte riktigt men det blir nog inge mera fest för mig denna vecka. helgen har varit helt ok men nu måste jag vända tillbaka dygnet och det är av den anledningen jag nu är vaken trots att jag landade i sängen för bara 3 timmar sedan.

helgen startade hemma hos elvis med elvis elvis och elvis och så mintu såklart, sedan drog vi till malins uniforparty på bmb, var väldigt roligt, hade tänkt dra vidare men hamnade på efterfest hemma hos polisen, eller vin diesel, eller ähhh…

haha helt galet har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, som tur är har jag mycket galenskaper sparat på mobilen haha

gårdagen var jag väldigt seg efter fredagens bravader så tog det väldigt lugnt, började med någon drink på ego och sedan gick vi vidare till ambassadeur, lungt, trevligt och väldigt skönt, höll inte mitt löfte om att inte dricka, men jag var nykter som en lärka. riktigt skönt.

somnade med min kille på bröstet, han är den ända mannen som vinner min kärlek nu för ett tag, älskar verkligen min pojke, passade på att ta lite bilder på oss nu. ser för hemsk ut med gårdagens smink och frisyr, så det får de få läsare jag har stå ut med:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *