Amanda

blä

inget mysigt väder idag, vill bara sitta inne och mysa med te och nybakat bröd:)

på onsdag ska jag träffa mäklare och antagligen börja lägga ut min lägenhet till försäljning. sen när det är fixat ska jag nog lämna landet. ha ha jag önskar att jag kunde…. får se hur det blir.

Jag predikade ju tidigare om att man inte skall vara rädd för att leva, det är min egen utmaning. jag kanske bara ska ta tjänstledigt ett tag och sticka till någon öde ö och leva heeelt själv, det skulle vara den ultimata utmaningen, men vad skönt.

jag behöver garanterat tid för att rensa mina tankar och få klarhet om vad jag vill med livet. jag har mitt drömjobb, men vad mer. känner mig inte som mig själv just nu. vem fan är jag och vem vill jag vara?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.