Amanda

det närmar sig…

första advent idag och vi närmar oss julafton med långa tomtekliv…

var i kyrkan som jag nämnde tidigare, vad mysigt det var, hela kyrkan var fullsatt och jag började filosofera och fundera när jag såg paret som satt i bänken framför mig. tanten och farbrorn kan ha varit runt 80-90 år och satt så troget sida vid sida… åhhh, det är så jag vill ha det när jag blir gammal, båda satt där med sina hörapparater och mös till psalmerna som spelades.

nog av det…

snart är det min födelsedag också… jippie!

har kommit på vad jag önskar mig i present… meddelar senare, haha

nu ska jag ringa runt och höra om det finns någon som vill följa med en sväng ut på isen:)

ny bild från armand dommer:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *