Amanda

myskvällar

å vilka myskvällar vi har haft jag och beckan, å resten

i måndags satt vi i studion, armand, becka, fahima, jag och några andra och drack lite vin sedan när vinet började ta sprang vi iväg till italienaren på mariatorget och beställde in 2 stora talrikar carbonara, haha de var så mysiga på resturangen och bjöd på allt vin och all mat och efterätt haha fahima försökte para ihop alla till höger och vänster och beställde dejter åt mig, fast jag har förklarat att jag inte dejtar just nu;) nepp, alla skall gifta sig…

igår hade jag och becka gluffskväll, med godis för 95 kr hahha innan hade vi varit och plåtat på clarion hotell och fikat på brasco:)

ikväll ska vi hem till armand och kolla igenom mina bilder från senaste fotograferingen och så ska armand bjuda på käk, film blir det också…

idag har jag varit på ett möte, fan jag hoppas och drömmer att det blir som jag vill, fan fan fan… jag ska, jag vill jag kommer segra:)

skålen var igår full, men oj då:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *