Amanda

undran?

varför tror endel människor att man blir ensam för att man blir singel? fick ett hemskt meddelande nyligen av en gammal vän som jag hade velat ta upp kontakten med igen, hon menade på att jag bara gjorde det för att jag är ensam. tvärt om så har jag aldrig tidigare varit omsluten av så många vänner, nya som gamla, och det är först nu dummt nog som jag inser betydelsen av att ha vänner runt om sig. det kannskelåter som att jag tidigare struntat i mina vänner men det är inte på det viset, orsak till att jag inte har kunnat träffa mina vänner så ofta har varit en annan som jag inte vill gå in på.

sedan så tycker jag att det är väldigt skönt att vara själv ibland, har inte fått vara riktigt ensam på över 7 år, ensam är stark:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *