Amanda

en helt jävla vanlig dag

nej, skojade bara. alla dagar är unika. sitter på jobbet och det skall hållas möte här vid kl 18.00.

det bästa med den här dagen är att jag kan fylla den med vad jag vill. 

ja, jag saknar kärlek. men jag får se till att få lite kärlek utav mina vänner. sedan så har nog inte min mor något emot att överösa mig utav den varmaste av alla kärlekar som finns:) 

jag har det egentligen ganska bra, och jag har hittat en ny styrka som jag trodde att jag saknade. nämligen att vara ensam.

efter över 7 år med förhållande och ständigt en annan individ vid min sida så trodde jag att jag inte kunde stå själv. men jag har lärt mig att jag kan det och att det faktiskt inte är så farligt att vara ensam. och egentligen så är jag inte ensam. jag är bara själv, ibland… och det kan vara skönt. jag kan välja. 

jag är jag, en egen individ. en stark individ som vågar. ja, jag vågar faktiskt vara ensam även om jag i början var skit rädd. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.