Amanda

suck

det är måndag och kallt ute. sitter vid min kolegas skrivbord eftersom att min dator har fått nått jävla spel, vägrar funka. mysigt…

det är jobbigt det här att göra slut, att bli ensam. man hade så många planer och drömmar. men det funkar ju inte, vad ska man göra… ähhh nu har jag en deppdag ha ha satt å lyssnade på en väns klagan hela gårdagen, haha stackarn… jag ska göra samma som han, klaga å klaga, ja han mådde ju bättre sen tillslut, kan bero på att vi faktiskt efter alla om och men hittade på nått att göra, ingen bra kombination med ett gäng bakis och deppiga som ska försöka enas om något att göra en söndag… jaja, det blev lite basket och film och subway i sjöstaden…

längtar till helgen, jag och jenna jamesson ska dra på en resa, nice, måste bara få ledigt från jobbet, annars blir det party i helsinki, träffa syrran över helgen… 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *