Så besvikna på tui och deras marknadsföring

Marknadsföringslagen är ganska tydlig, Marknadsföringen är otillåten om den är vilseledande, aggressiv, inte följer god marknadsföringssed och om den dessutom bedöms ha en negativ påverkan på din förmåga att fatta ett välgrundat köpbeslut.

Hej från semestern! Här har vi det bra! Tyvärr inte så bra som vi hade hoppats och sett fram mot, betalat för… När vi väljer hotell är det absolut första vi tittar efter närheten till strand. Med Ava som inte är så pigg på att gå långa sträckor vill vi ha nära till stranden så att vi snabbt kommer upp till rummet och tillbaka. Detta va vad vi köpte. Dessutom lade vi till extra för ett större rum med högre standard. Jag tror vi betalade lite mer än 6000kr extra för detta rum. Denna info va det som vi utgick ifrån när vi bokade. Där står det tydligt. MAX 200 meter till stranden. Men i själva verket när vi kom hit så har vi i våran takt mer än 10 minuter att gå till stranden. 550 meter, FÅGELVÄGEN… drygt 700 meter om man går….Vi har sagt till otaliga gånger, och nu kommer vi få byta rum. Men med detta byte vill de nedgradera oss, vi kommer få ett mindre rum som dessutom har sämre standard. Vi har redan mögel på hela rummet så jag vet inte hur den standarden kommer vara… Och på detta så har personalen här på hotellet varnat oss för att vi kommer bli störda av nattklubben som hålls på stranden. Det känns ju sådär måste jag säga.

Så en varning till er som tänkt boka angsana Laguna Phuket. Tui’s marknadsföring är totalfel.

Vill ni ha ett strandhotell. Boka inte detta!

Nu vill jag bara börja njuta av denna semester!!!!

2 comments / Add your comment below

 1. Herre. Gud.
  Sitter här och undrar hur jag hamnade på denna blogg. Google kan verkligen nosa upp det mest oväntade.
  Faschinerande hur små obetydliga microbloggare tror att de skall kunna förändra världen. Din bloggbeskrivning säger stor i orden, liten på jorden. Klyschigt men sant. Om bara orden var något att ha.
  Förfärad över hur du kan tycka du är en förebild för din dotter. Se dig själv i spegeln för gud skull.
  Och ring TUI-s kundtjänst och red ut ditt ärende innan du börjar orda om det.
  Jisses. Mycket ska man se och läsa i sina dagar.

  1. Oj… ha ha vaknat på fel sida? Puss på dig. Och vet du… om man inte har någonting snällt att skriva behöver man inte skriva det alls. Och jo, jag kan förändra mycket. Mina blogginlägg har det skrivits om i tidningen förr. Läs det om vår dotters död för att ta ett exempel. Eller så kan du hålla utkik i tidningarna i Sverige för det kommer stå om detta där med. Så ha en bra dag. Försök fylla den med kärlek och vänner så kanske du mår bättre puss på dig

Kommentera